De beste Disney-hotels en hun zwembaden en wellnessfaciliteiten in Disneyland Parijs

18 augustus 2023
De beste Disney-hotels en hun zwembaden en wellnessfaciliteiten in Disneyland Parijs

Als het gaat om een bezoek aan Disneyland Parijs, denken de meeste mensen aan de spannende attracties, de fantastische shows en de magische sfeer. Maar er is nog een andere kant aan het Disneyland-ervaring die vaak over het hoofd wordt gezien: de luxe hotels en hun prachtige zwembaden en wellnessfaciliteiten. In deze blogpost zullen we enkele van de beste Disney-hotels bespreken en hun unieke zwembaden en wellnessfaciliteiten onderzoeken.

Ontspannen in stijl: Disneyland Hotel

Laten we beginnen bij het begin, met het Disneyland Hotel zelf. Dit iconische hotel ligt direct aan de ingang van het park en biedt een ongeëvenaarde luxe ervaring. Het hotel heeft meerdere restaurants, een bibliotheek en een bar. Maar het hoogtepunt is het binnenzwembad, dat zich bevindt in een prachtige, lichte atrium. Het zwembad is omringd door comfortabele ligstoelen en parasols, en er is zelfs een jacuzzi om in te ontspannen. Maar het meest indrukwekkende kenmerk van het zwembad is het uitzicht op het kasteel van Doornroosje - een panoramisch uitzicht dat je nergens anders zult vinden.

De Franse charme van Newport Bay Club

Het Newport Bay Club is een van de grootste hotels van Disneyland Parijs en biedt een schilderachtige kustervaring. Het hotel is geïnspireerd op de badplaatsen van New England in de jaren 1920 en heeft een prachtige maritieme sfeer. Het hotel beschikt over een groot overdekt zwembad, compleet met een waterval en een glijbaan. Maar wat het meest opvalt aan het Newport Bay Club is de wellnessfaciliteit. Hier vind je een stoombad, een sauna en een fitnessruimte die 24 uur per dag geopend is. Het is de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag in het park.

Moderne luxe in het Sequoia Lodge

Het Sequoia Lodge is een ander populair hotel in Disneyland Parijs, dat zich bevindt in een bosrijke omgeving aan de oevers van Lake Disney. Het hotel is geïnspireerd op de Amerikaanse nationale parken en heeft een gezellige, rustieke sfeer. Het binnenzwembad van het Sequoia Lodge is een fantastische plek om te ontspannen, met een grote jacuzzi, comfortabele ligstoelen en een waterval. En als je op zoek bent naar iets meer actie, kun je ook gebruik maken van de fitnessruimte. Het Sequoia Lodge is ook de thuisbasis van een unieke wellnessruimte genaamd "Deep Nature Spa". Hier kun je genieten van een breed scala aan behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen en lichaamspakkingen.

Betoverende rust in het Disneyland Hotel

Het Disneyland Hotel heeft niet alleen het grootste zwembad van alle Disney-hotels, het heeft ook een buitenzwembad. Het zwembad is gelegen in een prachtig aangelegde tuin en biedt een fantastisch uitzicht op het kasteel van Doornroosje. Het zwembad is omgeven door comfortabele ligstoelen en parasols, en er is zelfs een bar waar je een verfrissend drankje kunt bestellen. Als je op zoek bent naar nog meer ontspanning, kun je terecht in de "Celestia Spa", waar je kunt genieten van massages, gezichtsbehandelingen en lichaamspakkingen. Maar het meest indrukwekkende kenmerk van de spa is het binnenzwembad, dat is ontworpen om de sfeer van een sterrenhemel te creëren.

Verwennerij in Hotel New York - The Art of Marvel

Het nieuwste Disney-hotel in Parijs is Hotel New York - The Art of Marvel, dat onlangs is gerenoveerd en opnieuw geopend. Het hotel heeft een moderne, stedelijke uitstraling en is gevuld met kunstwerken en memorabilia van Marvel-strips en -films. Het binnenzwembad is ontworpen om te lijken op een zwembad in New York City, met een skyline van de stad op de achtergrond. Het zwembad heeft ook een jacuzzi en een sauna, en er is een fitnessruimte voor gasten die hun training willen voortzetten. Als je op zoek bent naar nog meer verwennerij, kun je een bezoek brengen aan de "Skyline Bar" op het dak van het hotel, waar je kunt genieten van een drankje terwijl je uitkijkt over de stad.

Conclusie

Of je nu op zoek bent naar een plek om te ontspannen na een lange dag in het park of gewoon wilt genieten van de luxe van een Disney-hotel, er is een zwembad en wellnessfaciliteit voor iedereen in Disneyland Parijs. Van het binnenzwembad met uitzicht op het kasteel van Doornroosje in het Disneyland Hotel tot de moderne faciliteiten van Hotel New York - The Art of Marvel, er is geen tekort aan plekken om te ontspannen en te genieten van de magie van Disney. Dus waar wacht je nog op? Boek je volgende reis naar Disneyland Parijs en geniet van alle fantastische zwembaden en wellnessfaciliteiten die deze hotels te bieden hebben!