De beste restaurants in Walt Disney Studios Park: van snelle hapjes tot thematische eetgelegenheden

23 juni 2023
De beste restaurants in Walt Disney Studios Park: van snelle hapjes tot thematische eetgelegenheden

Walt Disney Studios Park in Disneyland Parijs biedt een verscheidenheid aan eetgelegenheden voor alle smaken en budgetten. Of je nu op zoek bent naar snelle hapjes of een uitgebreide maaltijd, er is voor elk wat wils. In deze blogpost zullen we enkele van de beste restaurants in het park bespreken, inclusief thematische eetgelegenheden en de beste plekken om te genieten van een snelle hap.

Snelle hapjes

Als je op zoek bent naar een snelle hap tussen de attracties door, zijn er tal van opties in het park. Hier zijn enkele van de beste plekken om te genieten van een snel hapje:

Studio Catering Co.

Studio Catering Co. is een restaurant in Backlot die gespecialiseerd is in Amerikaanse fastfoodgerechten. Het menu biedt een breed scala aan opties, waaronder hamburgers, hotdogs en frietjes. Het restaurant heeft ook vegetarische opties en biedt maaltijden aan voor elk budget.

Bistrot Chez Rémy

Bistrot Chez Rémy is een thematisch restaurant in Toy Story Playland. Het restaurant is ontworpen als een Franse bistro en serveert gerechten geïnspireerd op de film Ratatouille. Het menu biedt een scala aan Franse gerechten, waaronder de fameuze ratatouille. Het restaurant biedt ook vegetarische opties en heeft een kindermenu.

Café des Cascadeurs

Café des Cascadeurs is een restaurant in het hart van het park en is gespecialiseerd in Italiaanse gerechten. Het menu biedt een scala aan pasta's en pizza's, evenals een selectie van salades en desserts. Het restaurant heeft ook vegetarische opties en biedt maaltijden aan voor elk budget.

Thematische eetgelegenheden

Een van de hoogtepunten van Walt Disney Studios Park zijn de thematische eetgelegenheden. Deze restaurants bieden niet alleen heerlijk eten, maar ook een unieke eetervaring. Hier zijn enkele van de beste thematische eetgelegenheden in het park:

Restaurant En Coulisse

Restaurant En Coulisse is een thematisch restaurant in Toon Studio. Het restaurant is ontworpen als een oud Hollywood-filmset en serveert Amerikaanse gerechten. Het menu biedt een scala aan opties, waaronder hamburgers, hotdogs en frietjes. Het restaurant heeft ook vegetarische opties en biedt maaltijden aan voor elk budget.

Restaurant des Stars

Restaurant des Stars is een thematisch restaurant in Production Courtyard en is ontworpen als een Hollywood-restaurant. Het restaurant biedt een scala aan Amerikaanse gerechten, waaronder hamburgers, hotdogs en frietjes, evenals een selectie van salades en desserts. Het restaurant heeft ook vegetarische opties en biedt maaltijden aan voor elk budget.

Captain Jack's – Restaurant des Pirates

Captain Jack's – Restaurant des Pirates is een thematisch restaurant in Adventureland en is ontworpen als een piratenrestaurant. Het restaurant biedt een scala aan gerechten, waaronder vis, vlees en vegetarische opties. Het restaurant heeft ook een kindermenu en biedt maaltijden aan voor elk budget.

Uitgebreide maaltijden

Als je op zoek bent naar een uitgebreide maaltijd, zijn er verschillende restaurants in het park die de perfecte optie bieden. Hier zijn enkele van de beste restaurants voor een uitgebreide maaltijd:

Auberge de Cendrillon

Auberge de Cendrillon is een restaurant in Fantasyland en is ontworpen als een kasteelrestaurant. Het restaurant biedt een scala aan Franse gerechten, waaronder de fameuze ratatouille. Het restaurant heeft ook vegetarische opties en biedt maaltijden aan voor elk budget.

Bistrot Chez Rémy

Bistrot Chez Rémy is niet alleen een geweldige plek voor snelle hapjes, maar biedt ook een uitgebreid tafelbedieningsmenu. Het restaurant biedt een scala aan Franse gerechten, waaronder de fameuze ratatouille. Het restaurant heeft ook vegetarische opties en biedt maaltijden aan voor elk budget.

Silver Spur Steakhouse

Silver Spur Steakhouse is een restaurant in Frontierland en is ontworpen als een cowboyrestaurant. Het restaurant biedt een scala aan vleesgerechten, waaronder steaks en ribben, evenals een selectie van salades en desserts. Het restaurant heeft ook vegetarische opties en biedt maaltijden aan voor elk budget.

Walt Disney Studios Park biedt een breed scala aan eetgelegenheden voor alle smaken en budgetten. Of je nu op zoek bent naar snelle hapjes of een uitgebreide maaltijd, er is voor elk wat wils. De thematische restaurants bieden niet alleen heerlijk eten, maar ook een unieke eetervaring. Zorg ervoor dat je enkele van deze restaurants bezoekt tijdens je volgende bezoek aan het park.