De beste souvenirs en winkels in de hotels van Disneyland Parijs

4 april 2023
De beste souvenirs en winkels in de hotels van Disneyland Parijs

Een bezoek aan Disneyland Parijs is een magische ervaring die je niet snel zult vergeten. Naast de spannende attracties, parades en shows, zijn er ook tal van winkels en boetieks in de hotels van Disneyland Parijs waar je unieke souvenirs en cadeaus kunt vinden. In deze blogpost nemen we je mee op een tour door de beste winkels in de hotels van Disneyland Parijs en geven we je tips voor de beste souvenirs om mee naar huis te nemen.

Disney's Newport Bay Club

Laten we beginnen met Disney's Newport Bay Club, een prachtig hotel geïnspireerd op de Amerikaanse Oostkust en gelegen aan de oevers van Lake Disney. Dit hotel heeft twee winkels waar je een breed scala aan souvenirs kunt vinden.

Bay Boutique

De Bay Boutique is een gezellige winkel in de lobby van het hotel. Hier vind je een uitgebreid assortiment aan Disney-kleding, knuffels, speelgoed, accessoires en nog veel meer. Dit is de perfecte plek om een leuk T-shirt of een mooie trui te vinden met je favoriete Disney-personages erop.

The Captain's Quarters

Als je op zoek bent naar iets exclusiever of luxueuzer, dan is The Captain's Quarters de winkel die je moet bezoeken. Hier vind je een breed scala aan hoogwaardige producten, zoals sieraden, horloges, parfums en designerartikelen. Dit is ook de plek waar je limited edition souvenirs kunt vinden die speciaal zijn ontworpen voor Disneyland Parijs.

Disney's Hotel New York - The Art of Marvel

Het onlangs gerenoveerde Disney's Hotel New York - The Art of Marvel is een eerbetoon aan de wereld van Marvel Comics en biedt zijn gasten een unieke ervaring. Het hotel heeft één winkel, maar deze is echt een bezoek waard voor elke Marvel-fan.

New York Boutique

De New York Boutique is een winkel die volledig gewijd is aan Marvel-artikelen. Dit is de plek waar je exclusieve Marvel-souvenirs kunt vinden die je nergens anders zult tegenkomen. Denk aan kleding, accessoires, stripboeken, actiefiguren en zelfs limited edition collector's items. Mis deze winkel niet als je een echte Marvel-liefhebber bent!

Disney's Sequoia Lodge

Disney's Sequoia Lodge is een rustieke lodge geïnspireerd op de Amerikaanse nationale parken en gelegen in een prachtig bos. Ook hier vind je twee winkels waar je leuke souvenirs kunt kopen.

Northwest Passage

De Northwest Passage is een winkel die alles biedt wat je nodig hebt tijdens je verblijf in Disneyland Parijs, zoals kleding, speelgoed, accessoires en nog veel meer. Je vindt hier ook een aantal souvenirs die speciaal zijn ontworpen voor Disney's Sequoia Lodge, zoals knuffelberen en andere bosgerelateerde items.

Golden Forest Boutique

De Golden Forest Boutique is een exclusievere winkel die zich bevindt in de Golden Forest Club van het hotel. Hier vind je een breed scala aan luxeproducten, zoals sieraden, horloges, parfums en designerartikelen. Ook hier kun je limited edition souvenirs vinden die speciaal zijn ontworpen voor Disneyland Parijs.

Disney's Hotel Cheyenne

Disney's Hotel Cheyenne is een hotel dat je meeneemt naar het Wilde Westen. Het hotel heeft één winkel waar je een breed scala aan souvenirs kunt vinden.

General Store

De General Store is een gezellige winkel die doet denken aan een ouderwetse kruidenierswinkel in het Wilde Westen. Je vindt hier een breed scala aan kleding, speelgoed, accessoires en nog veel meer. Dit is de perfecte plek om cowboyhoeden, sheriffsterren en andere leuke westernsouvenirs te kopen.

Disney's Hotel Santa Fe

Disney's Hotel Santa Fe is een hotel geïnspireerd op de Amerikaanse zuidwestelijke woestijn en de wereld van Disney-Pixar's Cars. Ook hier is er één winkel waar je leuke souvenirs kunt vinden.

Trading Post

De Trading Post is een winkel die volledig gewijd is aan Disney-Pixar's Cars. Je vindt hier een breed scala aan Cars-speelgoed, kleding, accessoires en nog veel meer. Dit is de perfecte plek om souvenirs te kopen voor kleine Cars-fans, zoals raceauto's, T-shirts en petjes.

Disney's Davy Crockett Ranch

Disney's Davy Crockett Ranch is een hotel dat zich in een rustige bosomgeving bevindt en geïnspireerd is op het leven van de legendarische Amerikaanse pionier Davy Crockett. Het hotel heeft één winkel waar je een breed scala aan souvenirs kunt vinden.

Alamo Trading Post

De Alamo Trading Post is een gezellige winkel die een breed scala aan kleding, speelgoed, accessoires en nog veel meer biedt. Je vindt hier ook een aantal souvenirs die speciaal zijn ontworpen voor Disney's Davy Crockett Ranch, zoals knuffelberen, leren jassen en andere pioniersgerelateerde items.

Tot slot

Het maakt niet uit in welk hotel je verblijft tijdens je bezoek aan Disneyland Parijs, je zult zeker een winkel vinden waar je leuke souvenirs kunt kopen voor jezelf, je vrienden of je familie. Van exclusieve Marvel-artikelen tot westernsouvenirs en limited edition collector's items, er is voor elk wat wils. Dus neem de tijd om de winkels in de hotels van Disneyland Parijs te verkennen en maak je magische ervaring compleet met de perfecte souvenirs.