De magie van Character Dining: ontmoet Disney-figuren tijdens je maaltijd

8 april 2023
De magie van Character Dining: ontmoet Disney-figuren tijdens je maaltijd

Ben je klaar voor een magische en onvergetelijke ervaring tijdens je bezoek aan Disneyland Parijs? Wat dacht je van een heerlijke maaltijd met je favoriete Disney-figuren? Dat is precies wat Character Dining in Disneyland Parijs te bieden heeft. In dit blogitem nemen we je mee op een culinaire reis langs de verschillende locaties waar je kunt genieten van exclusieve ontmoetingen met Disney-figuren, terwijl je geniet van heerlijke maaltijden. Dus zet je schrap en laat je betoveren door de magie van Character Dining.

Wat is Character Dining?

Character Dining is een unieke ervaring die alleen beschikbaar is in Disneyland Parijs. Het biedt je de kans om te genieten van een heerlijke maaltijd in het gezelschap van enkele van je favoriete Disney-figuren. Terwijl je dineert, zullen de Disney-figuren langskomen en tijd doorbrengen aan je tafel, zodat je met ze kunt praten, knuffelen en natuurlijk foto's kunt maken om deze speciale momenten vast te leggen. Deze ervaring is perfect voor zowel kinderen als volwassenen, waardoor het een onvergetelijke herinnering voor het hele gezin wordt.

Waar kan ik Character Dining ervaren?

Er zijn verschillende locaties in Disneyland Parijs waar je kunt genieten van Character Dining. Hier zijn ze op een rijtje:

Auberge de Cendrillon

Gelegen in Fantasyland, biedt Auberge de Cendrillon een sprookjesachtige setting waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd in het gezelschap van Assepoester, haar prins en andere bekende Disney-prinsessen. Dit elegante restaurant serveert Franse haute cuisine en is de perfecte plek om je te laten verwennen door de magie van Disney.

Inventions

Inventions, gelegen in het Disneyland Hotel, is een buffetrestaurant waar je kunt genieten van een breed scala aan internationale gerechten, terwijl je omringd wordt door enkele van je favoriete Disney-figuren. Dit restaurant is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een ontspannen en informele eetervaring met hun favoriete Disney-vrienden.

Plaza Gardens Restaurant

Het Plaza Gardens Restaurant, gelegen aan Main Street, U.S.A., biedt een prachtig uitzicht op het kasteel van Doornroosje en een uitgebreid buffet met een verscheidenheid aan internationale gerechten. Tijdens het zomerseizoen organiseert het restaurant ook een speciaal Disney Character ontbijt, waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd met je favoriete Disney-figuren.

Hoe kan ik reserveren voor Character Dining?

Vanwege de populariteit van Character Dining, is het sterk aanbevolen om vooraf te reserveren. Dit kan tot 60 dagen voor je bezoek aan Disneyland Parijs. Je kunt reserveren door te bellen naar de Dining Reservations Service op +33 1 60 30 40 50 of via de officiële Disneyland Parijs website.

Wat zijn de kosten van Character Dining?

De prijzen voor Character Dining variëren afhankelijk van het restaurant en de maaltijd die je kiest. Over het algemeen liggen de prijzen voor volwassenen tussen de €40 en €80, terwijl kinderprijzen meestal rond de €20 tot €40 liggen. Houd er rekening mee dat deze prijzen exclusief drankjes zijn en dat er mogelijk extra kosten zijn voor foto's.

Tips voor een magische Character Dining ervaring
  1. Wees op tijd: Zorg ervoor dat je op tijd aankomt bij het restaurant, zodat je geen kostbare tijd met je favoriete Disney-figuren misloopt. Houd ook rekening met eventuele wachttijden bij de ingang van het park.

  2. Neem je camera mee: Vergeet niet om je camera of smartphone mee te nemen om al die speciale momenten met de Disney-figuren vast te leggen.

  3. Stel vragen: Wees niet bang om je favoriete Disney-figuren vragen te stellen. Ze zijn er om je te vermaken en zullen graag je vragen beantwoorden.

  4. Geniet van het eten: Hoewel de ontmoeting met de Disney-figuren het hoogtepunt van de ervaring is, vergeet niet te genieten van het heerlijke eten dat je wordt geserveerd.

  5. Wees geduldig: Houd er rekening mee dat de Disney-figuren tijd nodig hebben om bij elke tafel langs te gaan. Wees geduldig en geniet van de ervaring terwijl je wacht op je beurt.

  6. Maak het speciaal: Als je een verjaardag, jubileum of een andere speciale gelegenheid viert, laat het dan weten aan de medewerkers van het restaurant. Ze zullen er alles aan doen om je ervaring nog specialer te maken.

De magie van Character Dining in Disneyland Parijs is een ervaring die je niet mag missen. Het biedt je de unieke kans om te genieten van heerlijke maaltijden en onvergetelijke ontmoetingen met je favoriete Disney-figuren. Plan je bezoek aan Disneyland Parijs en boek een Character Dining ervaring om jezelf onder te dompelen in de betoverende wereld van Disney.