De Top 5 Disney Hotels om te Verblijven Tijdens je Bezoek aan Disneyland Parijs

18 februari 2023
De Top 5 Disney Hotels om te Verblijven Tijdens je Bezoek aan Disneyland Parijs

Als je van plan bent om Disneyland Parijs te bezoeken, wil je natuurlijk in een van de beste Disney hotels verblijven om je ervaring nog magischer te maken. Er zijn verschillende Disney hotels om uit te kiezen, elk met hun eigen unieke thema en sfeer. Om je te helpen de perfecte keuze te maken, hebben we de top 5 Disney hotels voor je op een rijtje gezet.

1. Disneyland Hotel

Het Disneyland Hotel is zonder twijfel het meest luxueuze en iconische Disney hotel in Parijs. Dit prachtige vijfsterrenhotel ligt op slechts een steenworp afstand van de ingang van het Disneyland Park, waardoor je in een mum van tijd midden in de magie bent. Het hotel is geïnspireerd op de Victoriaanse architectuur en straalt een tijdloze elegantie uit.

De kamers zijn ruim en prachtig ingericht met een klassieke Disney touch. Je kunt kiezen uit verschillende kamertypes, waaronder kamers met een prachtig uitzicht op het kasteel van Doornroosje en suites met extra woonruimte. Als gast van het Disneyland Hotel geniet je van talloze voordelen, zoals gratis parkeren, gratis WiFi, een verwarmd binnenzwembad, een spa en een fitnessruimte. Er zijn verschillende eetgelegenheden in het hotel, waaronder het chique California Grill en het buffetrestaurant Inventions.

2. Disney's Hotel New York - The Art of Marvel

Disney's Hotel New York is onlangs volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een eerbetoon aan de wereld van Marvel. Dit viersterrenhotel ligt op slechts 10 minuten lopen van de Disney parken en heeft een moderne, stijlvolle uitstraling met een vleugje superhelden magie.

De kamers zijn geïnspireerd op verschillende Marvel personages en comics, waardoor je je helemaal ondergedompeld voelt in de wereld van je favoriete superhelden. Je kunt kiezen uit verschillende kamertypes, waaronder Superior kamers, Empire State Club kamers en suites. Het hotel beschikt over een uitgebreid scala aan faciliteiten, waaronder een fitnesscentrum, een binnenzwembad en een buitenterras. Qua eetgelegenheden kun je kiezen uit het Manhattan Restaurant, het Downtown Restaurant en de Skyline Bar, waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en drankjes met een panoramisch uitzicht op de skyline van New York.

3. Disney's Newport Bay Club

Als je op zoek bent naar een meer ontspannen en nautisch thema, dan is Disney's Newport Bay Club de perfecte keuze voor jou. Dit viersterrenhotel is geïnspireerd op de kustplaatsen van New England en ligt aan de oevers van Lake Disney, op ongeveer 15 minuten lopen van de parken.

De kamers zijn ruim en hebben een klassieke zeildecoratie, waardoor je je helemaal in een haven aan de kust waant. Je kunt kiezen uit verschillende kamertypes, waaronder de standaard kamers, de Compass Club kamers met exclusieve voordelen en de suites. Het hotel beschikt over tal van faciliteiten, zoals een verwarmd binnenzwembad, een fitnessruimte en een speelkamer voor kinderen. Voor maaltijden kun je terecht in het Cape Cod buffetrestaurant of het meer formele Yacht Club restaurant.

4. Disney's Sequoia Lodge

Disney's Sequoia Lodge is een gezellig en rustiek driesterrenhotel, geïnspireerd op de grote nationale parklodges van Amerika. Het hotel ligt te midden van prachtige dennenbossen en op slechts 15 minuten lopen van de Disney parken, waardoor je je helemaal één voelt met de natuur.

De kamers zijn comfortabel en warm ingericht met een knipoog naar de grote outdoors. Je hebt de keuze uit standaard kamers, Golden Forest Club kamers met extra voordelen en suites. Het hotel beschikt over een verwarmd binnenzwembad, een fitnessruimte en een kinderspeelkamer. Voor maaltijden kun je terecht in het Hunter's Grill en Beaver Creek Tavern buffetrestaurant of het gezellige Redwood Bar and Lounge.

5. Disney's Hotel Cheyenne

Voor een echt wild west avontuur is Disney's Hotel Cheyenne de perfecte keuze. Dit tweesterrenhotel ligt op ongeveer 20 minuten lopen van de Disney parken en bestaat uit verschillende gebouwen die samen een gezellig western stadje vormen.

De kamers zijn in cowboy stijl ingericht en je hebt de keuze uit standaard kamers of de Toy Story geïnspireerde Woody's Roundup kamers. Het hotel biedt een scala aan faciliteiten, zoals een speelkamer voor kinderen en een ponyrijden ervaring (tegen betaling). Voor maaltijden kun je terecht in het buffetrestaurant Chuck Wagon Café of de Red Garter Saloon voor drankjes en snacks.

Met deze top 5 Disney hotels ben je verzekerd van een onvergetelijk verblijf tijdens je bezoek aan Disneyland Parijs. Elk hotel biedt een unieke ervaring en sfeer, dus kies degene die het beste bij jouw wensen en voorkeuren past. Veel plezier en geniet van de magie!