Disney's Hotel New York - The Art of Marvel: een unieke ervaring voor superheldenfans

6 februari 2023
Disney's Hotel New York - The Art of Marvel: een unieke ervaring voor superheldenfans

Ben je klaar voor een adembenemend avontuur in de wereld van je favoriete superhelden? Maak je dan klaar om je verblijf in Disneyland Parijs naar een hoger niveau te tillen met Disney's Hotel New York - The Art of Marvel! Dit gloednieuwe hotel is de perfecte bestemming voor elke Marvel-fan en biedt een unieke ervaring vol actie, luxe en onvergetelijke herinneringen. In dit artikel nemen we je mee op een rondleiding door dit spectaculaire hotel en geven we je alle informatie die je nodig hebt om je verblijf tot een gegarandeerd succes te maken.

Een hommage aan de Marvel-kunst

Disney's Hotel New York - The Art of Marvel is meer dan alleen een plek om te verblijven tijdens je bezoek aan Disneyland Parijs. Het is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis en artistieke nalatenschap van Marvel Comics en de getalenteerde kunstenaars die de iconische personages tot leven hebben gebracht. Het hotel is zorgvuldig ontworpen om je het gevoel te geven dat je midden in een levendige kunstgalerij verblijft, met meer dan 350 tentoongestelde kunstwerken van meer dan 50 internationale artiesten.

Zodra je de lobby van het hotel binnenstapt, word je begroet door een indrukwekkende collectie van originele stripboekpagina's, posters, kostuums en andere memorabilia. Je zult je ogen uitkijken terwijl je de adembenemende muurschilderingen en interactieve tentoonstellingen bewondert, en misschien zelfs de kans krijgt om een workshop met een Marvel-kunstenaar bij te wonen!

Kamers die passen bij jouw heldhaftige stijl

Met 565 stijlvolle kamers, waaronder themasuites en clubkamers, is er voor elk wat wils in Disney's Hotel New York - The Art of Marvel. Elke kamer is ontworpen met een knipoog naar het Marvel-universum en beschikt over moderne voorzieningen, zoals een flatscreen-tv, gratis WiFi en een minibar. Bovendien zijn de kamers uitgerust met speciale kunstwerken van Marvel-personages om je verblijf nog onvergetelijker te maken.

Kies uit een standaardkamer met uitzicht op de stad, een clubkamer met exclusieve voordelen, of trakteer jezelf op een van de themasuites, zoals de Spider-Man Suite of de Avengers Suite. Deze ruime suites bieden extra luxe en unieke details die je nergens anders zult vinden, zoals een Iron Man-helm tentoongesteld in een glazen vitrine of een origineel, gesigneerd kunstwerk van een Marvel-artiest.

Dineren in superheldenstijl

Als het op eten aankomt, zal Disney's Hotel New York - The Art of Marvel je smaakpapillen zeker niet teleurstellen. Het hotel beschikt over twee fantastische restaurants, elk met hun eigen unieke draai aan culinaire klassiekers.

In het Manhattan Restaurant, geïnspireerd door de elegantie van een chique New Yorkse eetgelegenheid, kun je genieten van verfijnde Italiaanse gerechten in een sfeervolle omgeving. Met een prachtig glas-in-lood plafond en uitzicht op de skyline van New York, is dit de perfecte plek om te ontspannen na een dag vol avontuur in het park.

Voor een meer informele eetervaring kun je terecht bij het Downtown Restaurant, waar je kunt smullen van een buffet met Amerikaanse en internationale gerechten. Met live kookstations en een interieur geïnspireerd op een Marvel-kunstenaarsstudio, is dit een geweldige plek om nieuwe smaken te ontdekken en te genieten van een gezellige maaltijd met je reisgenoten.

En als je zin hebt in een snack of een verfrissend drankje, bezoek dan de Skyline Bar of de New York Boutique, waar je kunt genieten van een assortiment aan lekkernijen, waaronder Marvel-geïnspireerde cocktails en exclusieve souvenirs.

Exclusieve ervaringen en ontmoetingen met je favoriete personages

Een verblijf in Disney's Hotel New York - The Art of Marvel zou niet compleet zijn zonder de kans om je favoriete superhelden te ontmoeten. Het hotel biedt exclusieve meet-and-greet ervaringen met iconische Marvel-personages zoals Spider-Man, Iron Man en Captain America. Grijp je kans om samen op de foto te gaan, handtekeningen te verzamelen en misschien zelfs wat heldhaftige tips te krijgen!

Daarnaast biedt het hotel een scala aan exclusieve ervaringen, zoals de Marvel Design Studio, waar je kunt leren hoe je je eigen superheld kunt tekenen, of de Super Hero Station, waar je kunt trainen om deel uit te maken van de Avengers.

Een perfecte locatie voor je Disneyland Parijs avontuur

Disney's Hotel New York - The Art of Marvel ligt op slechts een korte loopafstand van de ingang van Disneyland Park en Walt Disney Studios Park, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor je bezoek aan het resort. Als gast van het hotel profiteer je ook van Extra Magic Time, waardoor je toegang krijgt tot de parken voordat ze opengaan voor het grote publiek. Zo heb je extra tijd om je favoriete attracties te beleven en het meeste uit je tijd in Disneyland Parijs te halen.

Disney's Hotel New York - The Art of Marvel is zonder twijfel een unieke en onvergetelijke ervaring voor fans van het Marvel-universum. Met zijn prachtige kunstwerken, luxe accommodaties en exclusieve ervaringen is het de perfecte plek om jezelf onder te dompelen in de wereld van je favoriete superhelden en je Disneyland Parijs avontuur naar een hoger niveau te tillen. Boek nu je verblijf en bereid je voor op een heldhaftige vakantie die je nooit zult vergeten!