Disney's Newport Bay Club: nautische charme en elegantie aan het meer

14 juli 2023
Disney's Newport Bay Club: nautische charme en elegantie aan het meer

Als je op zoek bent naar een plek om te verblijven tijdens je bezoek aan Disneyland Parijs, dan is Disney's Newport Bay Club een geweldige keuze. Dit hotel is gelegen aan het prachtige Lake Disney en biedt een unieke nautische sfeer die je niet snel zult vergeten. In deze blogpost zullen we je alles vertellen over de charme en elegantie van Disney's Newport Bay Club.

De kamers

De kamers in Disney's Newport Bay Club zijn ruim en comfortabel. Je kunt kiezen uit verschillende kamertypes, waaronder standaard kamers, kamers met uitzicht op het meer en suites. Elke kamer is ingericht in een nautische stijl en heeft alle voorzieningen die je nodig hebt voor een comfortabel verblijf, zoals airconditioning, een flatscreen-tv en gratis wifi.

De locatie

Disney's Newport Bay Club ligt op een prachtige locatie aan het Lake Disney. Dit betekent dat je vanaf het hotel gemakkelijk toegang hebt tot de Disney Parken en Disney Village. Je kunt zelfs lopen naar de parken, wat erg handig is als je geen zin hebt om de pendelbus te nemen. Het hotel biedt ook een pendelbus die je naar de parken en Disney Village brengt als je dat liever hebt.

De restaurants

Het hotel beschikt over verschillende restaurants waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd. Het Captain's Quarter restaurant is het hoofdrestaurant van het hotel en biedt een uitgebreid ontbijtbuffet en een à-la-cartemenu voor lunch en diner. Het Yacht Club restaurant is een wat chiquer restaurant waar je kunt genieten van een gastronomische maaltijd en een prachtig uitzicht op Lake Disney. Daarnaast is er ook nog de Cape Cod restaurant, waar je kunt genieten van een buffet met internationale gerechten.

De faciliteiten

Disney's Newport Bay Club beschikt over verschillende faciliteiten die ervoor zorgen dat je verblijf nog comfortabeler wordt. Zo is er een binnenzwembad waar je het hele jaar door kunt zwemmen, een fitnessruimte waar je kunt sporten en een sauna waar je kunt ontspannen. Daarnaast is er ook nog een speelruimte voor kinderen en een arcadehal voor het hele gezin.

De thematisering

Wat Disney's Newport Bay Club echt uniek maakt, is de thematisering. Het hotel is ontworpen als een elegant New England-stijl resort en heeft een nautische sfeer die overal in het hotel is terug te vinden. Van de zeilboten en vuurtorens in de lobby tot de gestreepte gordijnen en scheepsroeren in de kamers, het hotel ademt een unieke nautische charme en elegantie uit.

Disney's Newport Bay Club is een geweldige keuze als je op zoek bent naar een unieke en comfortabele plek om te verblijven tijdens je bezoek aan Disneyland Parijs. Het hotel ligt op een prachtige locatie aan het Lake Disney en biedt verschillende faciliteiten en restaurants waar je van kunt genieten. Maar wat het hotel echt uniek maakt, is de nautische thematisering die overal in het hotel terug te vinden is. Of je nu met het hele gezin komt of met z'n tweeën, Disney's Newport Bay Club is een plek die je niet snel zult vergeten.