Disneyland Hotel: luxe en magie op steenworp afstand van het park

8 juni 2023
Disneyland Hotel: luxe en magie op steenworp afstand van het park

Als je op zoek bent naar de ultieme Disney-ervaring, dan is er geen betere plek om te verblijven dan het Disneyland Hotel. Dit vijfsterrenhotel ligt op slechts enkele minuten lopen van de ingang van het Disneyland Park in Parijs en biedt gasten een onvergetelijke combinatie van luxe en magie. Hieronder lees je alles wat je moet weten over dit unieke hotel.

Locatie

Zoals gezegd ligt het Disneyland Hotel op een steenworp afstand van het Disneyland Park. Het hotel is zelfs zo dichtbij dat je vanaf sommige kamers uitzicht hebt op het park en op het kasteel van Doornroosje. Door de ideale ligging hoef je 's ochtends niet vroeg op te staan om als eerste bij de ingang te zijn en kun je 's avonds nog even terug naar het hotel voor een pauze voordat je weer terugkeert naar het park.

Kamers

De kamers in het Disneyland Hotel zijn stuk voor stuk magisch. Ze zijn ingericht in de stijl van een klassiek Disney-sprookje en bieden gasten alle moderne faciliteiten die je van een vijfsterrenhotel mag verwachten. De kamers zijn ruim en comfortabel en bieden genoeg ruimte voor een gezin van vier personen. Sommige kamers hebben zelfs een balkon met uitzicht op het park.

Restaurants

In het Disneyland Hotel vind je verschillende restaurants waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden in een sprookjesachtige setting. Het meest bekende restaurant is het California Grill, dat op de bovenste verdieping van het hotel ligt en een panoramisch uitzicht biedt op het park. Hier kun je genieten van de lekkerste gerechten terwijl je uitkijkt over het magische landschap van Disneyland Parijs.

Zwembad en spa

Het Disneyland Hotel heeft ook een zwembad en spa, waar je kunt ontspannen na een lange dag in het park. Het zwembad heeft een glijbaan en er zijn genoeg ligstoelen om te ontspannen in de zon. De spa biedt verschillende behandelingen aan, zoals massages en lichaamspakkingen, om je weer helemaal op te laden voor de volgende dag in het park.

Extra's

Als je in het Disneyland Hotel verblijft, dan kun je genieten van verschillende extra's die je verblijf nog magischer maken. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de Extra Magic Hours, waarbij je eerder het park in mag dan andere bezoekers. Daarnaast kun je gebruik maken van de FastPass, waarmee je de wachtrijen bij de populairste attracties kunt overslaan.

Als je op zoek bent naar de ultieme Disney-ervaring, dan is het Disneyland Hotel de perfecte plek om te verblijven. Het hotel biedt gasten de perfecte combinatie van luxe en magie, en de ideale locatie maakt het makkelijk om het park te verkennen. Of je nu met je gezin op vakantie bent of gewoon een paar dagen wilt genieten van de Disneyland-sfeer, het Disneyland Hotel is de perfecte plek om te verblijven.