Leuke activiteiten voor kinderen in Disneyland Parijs hotels

2 september 2023
Leuke activiteiten voor kinderen in Disneyland Parijs hotels

Disneyland Parijs is een magische plek voor kinderen van alle leeftijden. Het biedt talloze attracties, shows en entertainment. Maar wist je dat de hotels van Disneyland Parijs ook veel leuke activiteiten hebben voor kinderen? Hier zijn de top 5 activiteiten voor kinderen in de hotels van Disneyland Parijs.

1: Zwemmen in het zwembad

Alle hotels van Disneyland Parijs hebben een of meerdere zwembaden. Dit is een geweldige activiteit voor kinderen, vooral tijdens de warmere maanden. Het zwembad van het Disneyland Hotel is bijvoorbeeld geïnspireerd op de jaren 30-stijl en heeft een glijbaan en een kinderbad. Het zwembad van Disney's Newport Bay Club is geïnspireerd op een New England-haven en heeft ook een glijbaan en een kinderbad. Het zwembad van Disney's Sequoia Lodge heeft een thema van een bergmeer en heeft een kinderbad en een bubbelbad. De kinderen zullen zich hier zeker vermaken!

2: Kinderclub

Alle hotels van Disneyland Parijs hebben een kinderclub waar kinderen de hele dag door kunnen spelen en deelnemen aan activiteiten. Disney's Hotel New York heeft bijvoorbeeld de Marvel Super Hero Academy, waar kinderen hun superheldenkrachten kunnen testen en hun eigen kostuum kunnen maken. Disney's Newport Bay Club heeft de Captain Hook's Pirate Ship, waar kinderen kunnen klimmen en glijden op een piratenschip. Disney's Sequoia Lodge heeft de Davy Crockett Adventure Club, waar kinderen kunnen leren over de natuur en de geschiedenis van de Amerikaanse westkust. Dit is een geweldige manier om de kinderen te vermaken terwijl de ouders kunnen ontspannen.

3: Speelruimte

Alle hotels van Disneyland Parijs hebben ook speelruimtes waar kinderen kunnen spelen en zichzelf kunnen vermaken. Disney's Hotel Santa Fe heeft bijvoorbeeld een Cars-thema speelruimte, geïnspireerd op de populaire Pixar-film. Disney's Sequoia Lodge heeft een speelruimte met een jungle-thema, compleet met een speelhuis en een klimwand. Disney's Newport Bay Club heeft een speelruimte met een nautisch thema, inclusief een ballenbak en een klimtoren. Dit is een leuke manier om de kinderen te vermaken terwijl ze binnen zijn.

4: Disney-figuren ontmoeten

Een van de hoogtepunten van een bezoek aan Disneyland Parijs is het ontmoeten van de Disney-figuren. Maar wist je dat sommige hotels ook Disney-figuren hebben die de gasten kunnen ontmoeten? Disney's Hotel New York heeft bijvoorbeeld Marvel-figuren zoals Spider-Man en Iron Man die de gasten kunnen ontmoeten. Disney's Newport Bay Club heeft de Disney Figuren Brunch, waar gasten kunnen genieten van een brunch en Disney-figuren kunnen ontmoeten. Dit is een geweldige manier om de kinderen de kans te geven om hun favoriete Disney-figuren te ontmoeten zonder in de rij te hoeven staan in het park.

5: Magische vuurwerkshow

Elke avond in Disneyland Parijs is er een vuurwerkshow die de hemel verlicht met kleurrijke explosies. Maar wist je dat sommige hotels ook hun eigen vuurwerkshow hebben? Disney's Newport Bay Club heeft bijvoorbeeld de Disney Illuminations vuurwerkshow die kan worden bekeken vanaf het terras van het hotel, terwijl Disney's Sequoia Lodge een vuurwerkshow heeft bij het meer. Dit is een geweldige manier om de dag af te sluiten en te genieten van de magie van Disneyland Parijs zonder in de drukte te hoeven staan in het park.

In conclusie, de hotels van Disneyland Parijs bieden tal van leuke activiteiten voor kinderen. Of het nu gaat om zwemmen in het zwembad, spelen in de speelruimte of het ontmoeten van Disney-figuren, er is genoeg te doen om de kinderen de hele dag te vermaken. Het is een geweldige manier om de magie van Disneyland Parijs te ervaren zonder in de drukte van het park te hoeven zijn. Dus boek nu een verblijf in een van de hotels van Disneyland Parijs en geef uw kinderen een onvergetelijke ervaring!