Mickey's PhilharMagic: een muzikale reis door de wereld van Disney-klassiekers

12 april 2023
Mickey's PhilharMagic: een muzikale reis door de wereld van Disney-klassiekers

Een bezoek aan Disneyland Parijs is een betoverende ervaring die je meeneemt naar een wereld van magie en fantasie. Maar er is één attractie die je absoluut niet mag missen tijdens je bezoek: Mickey's PhilharMagic. Deze 4D-filmvoorstelling biedt een muzikale reis door enkele van de meest geliefde Disney-klassiekers en is zowel voor jong als oud een onvergetelijke ervaring. In dit blogartikel ontdek je alles wat je moet weten over deze betoverende show.

Wat is Mickey's PhilharMagic?

Mickey's PhilharMagic is een 12 minuten durende 4D-filmvoorstelling die je meeneemt op een muzikale reis door de wereld van Disney. Je zult enkele van de meest iconische Disney-figuren ontmoeten, zoals Mickey Mouse, Donald Duck, Aladdin, Ariel en nog veel meer. Tijdens deze show geniet je van enkele van de meest memorabele liedjes uit Disney-films, zoals "Part of Your World" uit De Kleine Zeemeermin, "A Whole New World" uit Aladdin en "Be Our Guest" uit Beauty and the Beast.

De voorstelling vindt plaats in een prachtig gedecoreerde theaterzaal in het hart van het Disneyland Park. De zaal biedt plaats aan 400 toeschouwers en is uitgerust met de nieuwste technologie op het gebied van geluid, licht en projectie. Hierdoor wordt je ondergedompeld in de magische wereld van Disney.

Hoe werkt de 4D-technologie?

Mickey's PhilharMagic maakt gebruik van 4D-technologie om je een meeslepende en interactieve ervaring te bieden. Dit betekent dat je niet alleen naar een film kijkt, maar ook deel uitmaakt van de actie. De 4D-technologie omvat:

Wat kun je verwachten tijdens de show?

Mickey's PhilharMagic begint met een korte introductie waarin Mickey Mouse en Donald Duck de orkestleden voorbereiden op een groot muzikaal spektakel. Echter, als Mickey even weg is, besluit Donald om zijn magische hoed te proberen, wat leidt tot een reeks van hilarische en magische gebeurtenissen.

Terwijl Donald probeert de hoed weer te pakken te krijgen, wordt hij meegenomen op een muzikale reis door verschillende Disney-klassiekers, waaronder:

Na al deze avonturen slaagt Donald er eindelijk in om de magische hoed terug te krijgen en wordt hij herenigd met Mickey, die net op tijd terugkeert om het spectaculaire muzikale slot van de show te dirigeren.

Waar en wanneer kun je Mickey's PhilharMagic zien?

Mickey's PhilharMagic is te vinden in het Disneyland Park, in het Discoveryland-gebied. De show wordt meerdere keren per dag vertoond en is inbegrepen in de toegangsprijs van het park. Omdat het een populaire attractie is, raden we je aan om vroeg op de dag naar het theater te gaan om een goed zitplaats te bemachtigen. Houd er rekening mee dat de show in het Engels wordt vertoond, maar er zijn koptelefoons beschikbaar met Nederlandse vertaling.

Mickey's PhilharMagic is een unieke en betoverende ervaring die je niet mag missen tijdens je bezoek aan Disneyland Parijs. De combinatie van 4D-technologie, prachtige animaties en tijdloze Disney-liedjes zorgt voor een onvergetelijke show die je keer op keer wilt beleven. Dus, pak je 3D-bril en laat je meevoeren op een muzikale reis door de wereld van Disney-klassiekers!