Ontdek de 10 Verborgen Juweeltjes in Walt Disney Studios Park, Parijs

1 juni 2024
Ontdek de 10 Verborgen Juweeltjes in Walt Disney Studios Park, Parijs

Walt Disney Studios Park in Parijs, een broeinest van magie en verbeelding, staat bekend om zijn spectaculaire attracties en shows. Echter, tussen de schitterende parades en de adembenemende attracties door, zijn er tal van verborgen juweeltjes die zelfs de meest fervente Disney-fans soms over het hoofd zien. In deze blog duiken we diep in de betoverende wereld van Walt Disney Studios Park om je te leiden naar 10 verborgen juweeltjes die je absoluut moet ontdekken tijdens je volgende bezoek.

1. Ratatouille: L’Aventure Totalement Toquée de Rémy

Verstopt in de charmante hoekjes van de Franse sectie, bevindt zich een attractie die niet alleen je zintuigen prikkelt maar ook een ode is aan de Franse cultuur. Ratatouille: L’Aventure Totalement Toquée de Rémy neemt je mee op een avontuur door de ogen van Rémy, de chef-kok rat, waar je je kunt verkleinen tot de grootte van een rat en een keuken kunt verkennen vanuit dit unieke perspectief.

2. Studio Tram Tour: Behind the Magic

Voor de filmliefhebbers is de Studio Tram Tour: Behind the Magic een niet te missen ervaring. Hoewel vaak over het hoofd gezien voor meer opwindende attracties, biedt deze tour een fascinerende blik achter de schermen van filmproducties, inclusief real-life filmsets en spectaculaire effecten.

3. Toy Soldiers Parachute Drop

Verborgen in het hart van Toy Story Playland, biedt deze attractie een unieke draai aan de traditionele drop-toren ervaring. De Toy Soldiers Parachute Drop laat je de wereld vanuit het perspectief van een speelgoedsoldaatje ervaren, compleet met adembenemende uitzichten over het park.

4. Art of Disney Animation

Voor degenen die gefascineerd zijn door de magie van animatie, is Art of Disney Animation een must-visit. Deze interactieve tentoonstelling neemt je mee op reis door de geschiedenis van Disney animatie, met hands-on activiteiten en demonstraties die de kunstenaar in jou naar boven halen.

5. Stitch Live!

Stitch Live! is een interactieve show die vaak over het hoofd wordt gezien door gasten die op zoek zijn naar de grotere attracties. Echter, deze live-uitzending met Stitch biedt hilarisch entertainment voor het hele gezin, waarbij het publiek de kans krijgt om direct met de ondeugende alien te communiceren.

6. CinéMagique

Gelegen in Studio 2, is CinéMagique een verborgen juweel dat een eerbetoon brengt aan de geschiedenis van de film. Deze unieke show combineert live-actie met filmfragmenten, waardoor bezoekers een onvergetelijke reis door de tijd beleven.

7. Cars Quatre Roues Rallye

Fans van de Cars filmserie zullen genieten van de Cars Quatre Roues Rallye, een race-ervaring die vaak over het hoofd wordt gezien door bezoekers. Deze attractie biedt een leuke draai aan de typische draaimolen, perfect voor jonge bezoekers en fans van Lightning McQueen en zijn vrienden.

8. Les Tapis Volants – Flying Carpets Over Agrabah

Geïnspireerd door de geliefde film Aladdin, biedt deze attractie een unieke vliegervaring boven de bazaars van Agrabah. Les Tapis Volants – Flying Carpets Over Agrabah is een prachtige rit die vaak wordt gemist door degenen die zich haasten naar de grotere attracties.

9. Crush’s Coaster

Een verborgen parel voor de adrenalinezoekers, Crush’s Coaster biedt een spannende rit die je meeneemt op een avontuur door het Great Barrier Reef. Ondanks zijn populariteit, wordt deze attractie vaak over het hoofd gezien vanwege de afgelegen locatie in het park.

10. La Place de Rémy

Een bezoek aan Walt Disney Studios Park is niet compleet zonder een wandeling door La Place de Rémy, een prachtig nagebouwd Parijs plein dat rechtstreeks uit de film Ratatouille lijkt te komen. Dit pittoreske plein is de perfecte plek voor een ontspannen pauze en biedt enkele van de beste fotomogelijkheden in het park.

Walt Disney Studios Park in Parijs is een plek waar dromen tot leven komen, gevuld met attracties en ervaringen die je nergens anders kunt vinden. Maar tussen de grote attracties door, zijn het juist deze verborgen juweeltjes die je bezoek nog magischer maken. Dus pak je kaart, trek je wandelschoenen aan, en bereid je voor om deze onontdekte schatten te verkennen die wachten om ontdekt te worden. Elk van deze plekken vertelt een uniek verhaal, geeft een diepere kijk in de magische wereld van Disney, en zorgt ervoor dat je bezoek aan Walt Disney Studios Park een onvergetelijke ervaring wordt.