Seizoensevenementen en feestdagen in Disneyland Parijs: wat je kunt verwachten

19 juli 2023
Seizoensevenementen en feestdagen in Disneyland Parijs: wat je kunt verwachten

Als het gaat om het vieren van seizoensevenementen en feestdagen, is Disneyland Parijs de perfecte bestemming. Met haar betoverende sfeer, fantastische attracties en spectaculaire shows is het park de ideale locatie om je in de feeststemming te brengen. In deze blogpost zullen we je een overzicht geven van de seizoensevenementen en feestdagen die je kunt verwachten in Disneyland Parijs.

Halloween

Halloween is een van de meest populaire seizoensevenementen in Disneyland Parijs. Tijdens dit evenement wordt het park omgetoverd tot een griezelige en mysterieuze plek, vol met spookachtige decoraties en personages. Bezoekers kunnen genieten van speciale attracties, zoals de Phantom Manor, en shows zoals de Mickey's Halloween Celebration Parade. Bovendien zijn er tal van griezelige traktaties te vinden, zoals snoepappels en pompoentaartjes.

Kerstmis

Kerstmis is een magische tijd in Disneyland Parijs. Het park is gevuld met feestelijke decoraties en lichten, met als hoogtepunt de gigantische kerstboom op Main Street. Bezoekers kunnen genieten van speciale shows, zoals Mickey's Christmas Big Band en Disney Dreams of Christmas, die worden geprojecteerd op het kasteel van Doornroosje. Bovendien kun je genieten van heerlijke traktaties, zoals warme chocolademelk en kerstkoekjes.

Nieuwjaar

Als je op zoek bent naar een spectaculair Nieuwjaarsfeest, dan is Disneyland Parijs de plek om te zijn. Het park organiseert een spectaculaire vuurwerkshow op oudejaarsavond, met als hoogtepunt de enorme klok op het kasteel van Doornroosje die aftelt naar middernacht. Bezoekers kunnen ook genieten van speciale shows en feestelijke traktaties.

Lente

De lente is een prachtige tijd om Disneyland Parijs te bezoeken. Het park is vol met kleurrijke bloemen en bomen, en er vinden tal van speciale evenementen plaats. Zo organiseert het park bijvoorbeeld de Swing into Spring Parade, waarbij Mickey en zijn vrienden dansen op vrolijke muziek. Bovendien zijn er tal van seizoensgebonden traktaties te vinden, zoals aardbeienmacarons en bloesemgebakjes.

Zomer

De zomer is een geweldige tijd om Disneyland Parijs te bezoeken, vooral als je van festivals houdt. Het park organiseert het Festival of Pirates and Princesses, waarbij bezoekers kunnen genieten van parades, shows en speciale attracties. Bovendien kun je genieten van verfrissende traktaties, zoals ijsjes en slushies.

Oogstfeest

Het oogstfeest is een van de minder bekende seizoensevenementen in Disneyland Parijs, maar het is zeker de moeite waard om te bezoeken. Tijdens dit evenement kun je genieten van heerlijke seizoensgebonden traktaties, zoals pompoentaart en appelcider. Bovendien zijn er speciale activiteiten voor kinderen, zoals pompoen schilderen en een speurtocht.

Tips voor het bezoeken van seizoensevenementen

Als je van plan bent om een seizoensevenement in Disneyland Parijs te bezoeken, zijn hier een paar tips die je kunnen helpen om het meeste uit je bezoek te halen:

Seizoensevenementen en feestdagen zijn de perfecte gelegenheid om Disneyland Parijs te bezoeken. Of je nu Halloween, Kerstmis, Nieuwjaar of een ander seizoensevenement viert, het park zal je zeker in de feeststemming brengen. Met speciale shows, attracties, traktaties en decoraties is Disneyland Parijs de ideale bestemming voor een magische vakantie. Dus waar wacht je nog op? Plan je bezoek vandaag nog en beleef een onvergetelijke tijd in Disneyland Parijs!