Speciale Evenementen en Entertainment in de Hotels van Disneyland Parijs

21 mei 2023
Speciale Evenementen en Entertainment in de Hotels van Disneyland Parijs

Disneyland Parijs is niet alleen een plek waar je je favoriete Disneyfiguren kunt ontmoeten en genieten van spectaculaire attracties, maar het is ook een plek waar je kunt genieten van exclusieve evenementen en entertainment in de verschillende hotels op het resort. In dit blogitem zullen we de speciale evenementen en entertainment bespreken die beschikbaar zijn in de hotels van Disneyland Parijs, zodat je weet wat je kunt verwachten tijdens je verblijf.

Hotel Entertainment

Elk hotel in Disneyland Parijs heeft zijn eigen unieke thema en biedt een verscheidenheid aan entertainmentopties om je verblijf nog magischer te maken. Hier zijn enkele van de hoogtepunten:

Disneyland Hotel

Het vijfsterren Disneyland Hotel is het meest luxueuze hotel van het resort en biedt een scala aan entertainmentopties voor gasten van alle leeftijden. In de lobby van het hotel vind je regelmatig Disneyfiguren die klaarstaan om op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen. Daarnaast zijn er in de weekenden en tijdens speciale evenementen vaak live pianomuziek en zangoptredens in de bar van het hotel, de Café Fantasia.

Disney's Hotel New York - The Art of Marvel

Disney's Hotel New York - The Art of Marvel is een viersterrenhotel dat volledig in het teken staat van de Marvel-superhelden. In dit hotel vind je exclusieve Marvel-kunstwerken en kun je deelnemen aan speciale Marvel-workshops, zoals het tekenen van je favoriete superhelden of het creëren van je eigen stripverhaal. Daarnaast is er de Super Hero Station, waar je je favoriete Marvel-personages kunt ontmoeten voor een onvergetelijke fotomoment.

Disney's Newport Bay Club

Dit viersterrenhotel heeft een nautisch thema en biedt een ontspannen sfeer voor gasten. In Disney's Newport Bay Club zijn er regelmatig live muziekoptredens in de bar van het hotel, de Captain's Quarters. Daarnaast organiseert het hotel ook speciale evenementen voor kinderen, zoals schminken en knutselworkshops.

Disney's Sequoia Lodge

Disney's Sequoia Lodge is geïnspireerd op de Amerikaanse nationale parken en biedt een rustieke, gezellige sfeer. In dit hotel kun je genieten van live muziek in de Redwood Bar and Lounge, waar regelmatig pianomuziek en zangoptredens plaatsvinden. Ook in dit hotel worden er regelmatig activiteiten georganiseerd voor kinderen.

Disney's Hotel Cheyenne

Disney's Hotel Cheyenne is een hotel met een wildwestthema, waar je je even in het Amerikaanse wilde westen waant. In dit hotel kunnen kinderen deelnemen aan de Lucky Nugget Mining Game, waar ze op zoek gaan naar goudklompjes en kans maken op leuke prijzen. Daarnaast is er de Red Garter Saloon, waar je kunt genieten van live countrymuziek en line-dance demonstraties.

Disney's Hotel Santa Fe

Dit hotel met een Route 66-thema biedt gasten een unieke Zuidwest-Amerikaanse sfeer. In Disney's Hotel Santa Fe kun je genieten van live muziek in de Rio Grande Bar, waar regelmatig muzikale optredens plaatsvinden. Ook dit hotel organiseert regelmatig activiteiten voor kinderen, zoals schminken en knutselworkshops.

Disney's Davy Crockett Ranch

Disney's Davy Crockett Ranch is een unieke accommodatie, waar je verblijft in blokhutten midden in de natuur. In dit hotel vind je geen traditioneel entertainment, maar er zijn wel tal van recreatieve activiteiten beschikbaar, zoals een binnenzwembad, tennisbanen, minigolf en ponyrijden voor kinderen. Daarnaast organiseert het hotel regelmatig thema-avonden, zoals een barbecue-avond of een karaoke-avond.

Speciale Evenementen

Naast het reguliere entertainment in de hotels van Disneyland Parijs zijn er ook speciale evenementen die gedurende het jaar plaatsvinden. Enkele van deze evenementen zijn:

Halloween

Tijdens de Halloween-periode worden de hotels van Disneyland Parijs omgetoverd tot spookachtige locaties, met speciale decoraties en entertainment. Zo kun je in de hotels genieten van speciale Halloween-activiteiten, zoals pompoensnijden en griezelige schminken. Daarnaast zijn er tijdens deze periode speciale meet-and-greets met Disneyfiguren in hun Halloween-kostuums.

Kerst

Gedurende de kerstperiode worden de hotels van Disneyland Parijs omgetoverd tot winterwonderlanden, met prachtige kerstdecoraties en magische kerstverlichting. In de hotels zijn er speciale kerstactiviteiten, zoals het maken van kerstkaarten en het versieren van kerstkoekjes. Daarnaast zijn er tijdens deze periode speciale meet-and-greets met Disneyfiguren in hun feestelijke kerstkostuums.

Valentijnsdag

Vier de liefde in Disneyland Parijs tijdens de Valentijnsperiode! De hotels bieden speciale romantische arrangementen aan, inclusief dineren bij kaarslicht, rozenblaadjes op het bed en champagne op de kamer. Daarnaast zijn er tijdens deze periode speciale meet-and-greets met Disneyfiguren, zoals Mickey en Minnie Mouse in hun romantische outfits.

Pasen

Tijdens de Paasperiode worden de hotels van Disneyland Parijs omgetoverd tot kleurrijke locaties, met vrolijke paasdecoraties en speciale activiteiten. Zo kunnen kinderen in de hotels deelnemen aan een paaseieren-speurtocht en zijn er speciale meet-and-greets met Disneyfiguren in hun paasoutfits.

De hotels van Disneyland Parijs bieden een breed scala aan entertainment en speciale evenementen om je verblijf nog magischer te maken. Van live muziek en meet-and-greets met Disneyfiguren tot exclusieve workshops en thema-avonden, er is altijd iets te doen tijdens je verblijf in een van de Disneyland Parijs-hotels. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de speciale evenementen die plaatsvinden tijdens je verblijf, zodat je niets mist van de magie!