Toekomstige uitbreidingen en plannen voor Walt Disney Studios Park: wat je kunt verwachten

2 juni 2023
Toekomstige uitbreidingen en plannen voor Walt Disney Studios Park: wat je kunt verwachten

Als je een fan bent van Disney, dan ben je vast bekend met het Walt Disney Studios Park in Disneyland Parijs. Dit park is de thuisbasis van enkele van de meest iconische attracties en shows van Disney, waaronder Ratatouille: The Adventure en The Twilight Zone Tower of Terror. Maar het park is nog niet compleet. Er zijn grote plannen voor de toekomstige uitbreidingen van het park, die het nog beter zullen maken dan het al is. In deze blogpost zullen we enkele van deze plannen bekijken en wat je kunt verwachten tijdens je volgende bezoek aan het Walt Disney Studios Park.

Avengers Campus

Een van de grootste uitbreidingen van het Walt Disney Studios Park is de Avengers Campus, die geopend is in 2022. Deze nieuwe zone biedt een hele reeks Marvel-gerelateerde attracties en entertainment bieden, waaronder een Spider-Man attractie en een Avengers-stuntshow.

Frozen Land

Een andere grote uitbreiding die momenteel in ontwikkeling is, is Frozen Land. Dit nieuwe gebied is gepland om te openen in 2023 en zal volledig gewijd zijn aan de wereld van Frozen. Gasten kunnen zich verheugen op een nieuwe attractie, genaamd Frozen Ever After, die zich zal richten op het personage Elsa en de krachten die ze heeft.

Daarnaast zal Frozen Land ook een nieuwe ontmoetingsplaats bieden voor de personages uit de film, waaronder Elsa, Anna en Olaf. Er zullen ook verschillende restaurants en winkels zijn, die allemaal in de stijl van Frozen zullen zijn ontworpen.

Cars Route 66

Cars Land is al een populaire attractie in het Walt Disney Studios Park, maar er zijn nog meer plannen om het uit te breiden. De nieuwe uitbreiding zal Route 66 worden genoemd en zal een nieuwe attractie bevatten genaamd Lightning McQueen's Racing Academy. Deze attractie zal de gasten het gevoel geven dat ze deelnemen aan een race tegen Lightning McQueen en zijn vrienden uit de Cars-films.

Daarnaast zullen er ook nieuwe restaurants en winkels worden toegevoegd aan Cars Route 66, allemaal in de stijl van de Cars-films.

Star Wars: Galaxy's Edge

Star Wars: Galaxy's Edge heeft al zijn intrede gedaan in Disneyland Parijs, maar er zijn nog meer plannen om het uit te breiden. Er wordt momenteel gewerkt aan een nieuwe attractie genaamd Star Wars: Galactic Starcruiser, die zich zal richten op een volledig meeslepende ervaring in het Star Wars-universum.

Gasten zullen in staat zijn om aan boord te gaan van een ruimteschip en deel te nemen aan een verhaallijn die zich over meerdere dagen afspeelt. Er zullen ook nieuwe eetgelegenheden en winkels worden toegevoegd aan Galaxy's Edge, waardoor het nog meer een complete Star Wars-ervaring wordt.

Het Walt Disney Studios Park heeft momenteel al enkele van de beste attracties en shows in Disneyland Parijs, maar er zijn nog meer plannen om het park uit te breiden en te verbeteren. Met de komst van de Avengers Campus, Frozen Land, Cars Route 66 en de uitbreiding van Star Wars: Galaxy's Edge, zijn er nog meer redenen om het park te bezoeken en te genieten van alles wat het te bieden heeft. We kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft voor het Walt Disney Studios Park!