Waarom een bezoek aan Walt Disney Studios Park tijdens de wintermaanden de moeite waard is

29 juni 2023
Waarom een bezoek aan Walt Disney Studios Park tijdens de wintermaanden de moeite waard is

Walt Disney Studios Park is een magische plek die het hele jaar door bezocht kan worden. Maar er is iets bijzonders aan een bezoek tijdens de wintermaanden. De sfeer is anders, de decoraties zijn anders en er zijn speciale evenementen die alleen in deze periode plaatsvinden. In deze blogpost gaan we dieper in op waarom een bezoek aan Walt Disney Studios Park tijdens de wintermaanden de moeite waard is.

Magische sfeer

Tijdens de wintermaanden verandert Walt Disney Studios Park in een sprookjesachtige omgeving. Overal zie je lichtjes, kerstbomen en decoraties. Het park straalt warmte en gezelligheid uit. De magische sfeer wordt versterkt door de winterse temperaturen en de kans op sneeuw.

Speciale evenementen

Tijdens de wintermaanden zijn er speciale evenementen die alleen in deze periode plaatsvinden. Zo is er bijvoorbeeld het kerstevenement 'Disney's Enchanted Christmas'. Tijdens dit evenement wordt het park omgetoverd tot een winterwonderland met een kerstmarkt, kerstbomen en verschillende shows en parades.

Ook is er de 'Disneyland Paris New Year's Eve Party', een spectaculair feest om het nieuwe jaar in te luiden. Het park blijft open tot middernacht en er zijn verschillende shows en optredens. Natuurlijk wordt er om middernacht ook vuurwerk afgestoken.

Kortere wachtrijen

Een ander voordeel van een bezoek aan Walt Disney Studios Park tijdens de wintermaanden is dat de wachtrijen korter zijn. Omdat het minder druk is, hoef je minder lang te wachten bij de attracties. Dit betekent dat je meer attracties kunt doen in dezelfde tijd en dat je niet de hele dag in de rij hoeft te staan.

Winterse attracties

Hoewel veel attracties in Walt Disney Studios Park het hele jaar door te bezoeken zijn, zijn er ook een aantal attracties die alleen tijdens de wintermaanden open zijn. Zo is er bijvoorbeeld de attractie 'Frozen: A Musical Invitation', waarbij je meegenomen wordt naar de wereld van Frozen. Ook is er de 'Disney's Christmas Parade', waarbij je kunt genieten van de kerstversieringen en verschillende Disney-figuren.

Mogelijkheid tot schaatsen

Een ander voordeel van een bezoek aan Walt Disney Studios Park tijdens de wintermaanden is dat je kunt schaatsen. Op het park is een speciale ijsbaan geopend waar je kunt schaatsen en genieten van de winterse sfeer. Het is een unieke manier om je dag in het park door te brengen en een leuke afwisseling op de attracties.

Afsluiting

Een bezoek aan Walt Disney Studios Park tijdens de wintermaanden is absoluut de moeite waard. De magische sfeer, de speciale evenementen en de kortere wachtrijen maken het een unieke ervaring. Het is een geweldige manier om de winter door te brengen en om te genieten van de magie van Disney. Dus pak je jas en kom naar Walt Disney Studios Park voor een onvergetelijke winterervaring!