Blogs

 
15 mei 2023
Walt Disney Studios Park, het tweede park van Disneyland Parijs, biedt adembenemende shows, spannende achtbanen en magische ervaringen. Attracties zoals The Twilight Zone Tower of Terror, Crush's Coaster, Ratatouille: The Adventure, Avengers Assemble: Flight Force, Spider-Man W.E.B. Adventure, Toy Story Playland, Mickey and the Magician en het Animagique Theater zijn absolute must-see's tijdens je bezoek.
 
12 mei 2023
Ontdek de magie van Disney animatie in het Walt Disney Studios Park! Van attracties en shows tot tentoonstellingen en ontmoetingen met je favoriete personages, dit themapark is de perfecte plek voor filmliefhebbers om de fascinerende wereld van Disney animatie te verkennen.
 
9 mei 2023
Een bezoek aan Disneyland Parijs kan behoorlijk prijzig zijn, maar ook met een beperkt budget kun je genieten van alle wonderen die Walt Disney Studios Park te bieden heeft. In deze blogpost delen we enkele tips om geld te besparen tijdens je bezoek aan dit betoverende pretpark.
 
6 mei 2023
Ben jij op zoek naar spanning en avontuur tijdens je bezoek aan Disneyland Parijs? Dan is Indiana Jones and the Temple of Peril in Adventureland dé attractie die je niet mag missen. In dit blogartikel ontdek je alles wat je moet weten over deze opwindende achtbaan.
 
3 mei 2023
Een bezoek aan Disneyland Parijs is niet compleet zonder een ritje in de iconische attractie Space Mountain. In dit artikel nemen we je mee op een ruimte-avontuur door de geschiedenis, het ontwerp en de unieke ervaring die deze attractie te bieden heeft.
 
30 april 2023
Disneyland Parijs is een plek waar magie en avontuur samenkomen. Voor gasten met een beperking is het belangrijk om te weten welke faciliteiten en diensten er beschikbaar zijn om hun verblijf zo aangenaam en zorgeloos mogelijk te maken in de Disney-hotels.
 
26 april 2023
Disneyland Parijs is een betoverende plek voor jong en oud, maar wat is de beste tijd om dit magische park te bezoeken? In dit artikel geven we je seizoensgebonden tips en aanbevelingen zodat je het meeste uit je bezoek kunt halen.
 
24 april 2023
Adventureland in Disneyland Parijs is dé plek voor avontuur, spanning en exotische landschappen. In dit blogitem nemen we je mee op een rondleiding door dit betoverende themagebied en ontdekken we de spannende attracties, adembenemende landschappen en verborgen schatten die hier te vinden zijn.
 
20 april 2023
Ben je op zoek naar een unieke en avontuurlijke ervaring voor het hele gezin? Dan is Disney's Hotel Cheyenne in Disneyland Parijs de perfecte keuze! In dit blogbericht lees je alles wat je moet weten over dit hotel, van de kamers en thema's tot de eetgelegenheden en voorzieningen.
 
17 april 2023
Een bezoek aan Disneyland Parijs is niet compleet zonder het kopen van magische souvenirs. In het Walt Disney Studios Park zijn er talloze winkels te vinden waar je unieke cadeaus en memorabilia kunt kopen. Lees verder om de beste souvenirwinkels in het park te ontdekken.
 
13 april 2023
Een bezoek aan Disneyland Parijs is niet compleet zonder een bezoek aan de betoverende attractie Mickey's PhilharMagic. Ontdek in dit blogartikel alles wat je moet weten over deze 4D-filmvoorstelling die je meeneemt op een muzikale reis door de wereld van Disney-klassiekers.
 
9 april 2023
Ben je op zoek naar een unieke en betoverende ervaring tijdens je bezoek aan Disneyland Parijs? Maak kennis met Character Dining, waar je tijdens je maaltijd kunt genieten van exclusieve ontmoetingen met je favoriete Disney-figuren.
 
5 april 2023
Een bezoek aan Disneyland Parijs is een magische ervaring die je niet snel zult vergeten. Naast de spannende attracties, parades en shows, zijn er ook tal van winkels en boetieks in de hotels van Disneyland Parijs waar je unieke souvenirs en cadeaus kunt vinden.
 
2 april 2023
Disneyland Parijs is niet alleen de perfecte bestemming voor attracties en shows, maar biedt ook een scala aan restaurants en bars. In dit blog item ontdek je de beste eetgelegenheden en bars in de Disneyland Parijs-hotels waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes tijdens je magische verblijf.
 
26 maart 2023
Disneyland Parijs is een plek die het hele jaar door bezocht kan worden, maar tijdens Halloween en kerst komt het park echt tot leven. Met spectaculaire decoraties, feestelijke sferen en onvergetelijke momenten bieden beide seizoenen een unieke en magische ervaring die je niet wilt missen.