Blogs

 
7 oktober 2023
Tips voor een bezoek aan Disneyland Parijs op een budget: boek vooraf, verblijf buiten het park, neem eigen eten mee, gebruik kortingscodes, koop souvenirs buiten het park, geniet van gratis attracties, gebruik openbaar vervoer, plan maaltijden en geniet van de magie.
 
2 oktober 2023
Ontdek de magie van Disneyland Parijs in de winter! Betoverende kerstsfeer, minder drukte, winterse activiteiten, magische avonden, speciale lekkernijen en souvenirs.
 
27 september 2023
Ontdek het avontuur op Adventure Isle: het best bewaarde geheim van Disneyland Parijs! Attracties, natuur en unieke ervaringen!
 
22 september 2023
Ontdek de magie van Pirates of the Caribbean in Disneyland Parijs: een must-see attractie vol spanning, actie en magie.
 
17 september 2023
Disneyland Parijs is toegankelijk voor mensen met een beperking door faciliteiten, diensten en speciale evenementen.
 
12 september 2023
Cars Quatre Roues Rallye: spannende race-attractie in Disneyland Parijs met Lightning McQueen en vrienden. Een must-do voor fans van 'Cars' en attractieliefhebbers.
 
7 september 2023
Betoverende animatiewereld in Walt Disney Studios Park met shows Animagique Theatre en Mickey and the Magician.
 
2 september 2023
Disneyland Parijs is een magische plek voor kinderen van alle leeftijden, maar wist je dat de hotels van Disneyland Parijs ook veel leuke activiteiten hebben voor kinderen? Hier zijn de top 5 activiteiten voor kinderen in de hotels van Disneyland Parijs.
 
28 augustus 2023
Als je van plan bent om Disneyland Parijs te bezoeken, wil je natuurlijk alles uit je ervaring halen. Met onze tips en tricks kun je het meeste uit je bezoek halen en een magische tijd beleven in het park.
 
23 augustus 2023
Cast Members zijn degenen die de magie van Disneyland Parijs creëren. Maar wat gebeurt er eigenlijk achter de schermen? Lees verder voor een insider perspectief op een typische dag in het leven van een Disneyland Parijs Cast Member.
 
18 augustus 2023
Disneyland Parijs heeft meer te bieden dan alleen spannende attracties en magische shows. In deze blogpost verkennen we de luxe hotels met hun prachtige zwembaden en wellnessfaciliteiten, die vaak over het hoofd worden gezien.
 
13 augustus 2023
Als je op zoek bent naar een nieuwe avontuurlijke attractie in Disneyland Parijs, dan is Autopia zeker een aanrader. Deze nostalgische rit door de toekomst in Discoveryland biedt een geweldige ervaring voor autoliefhebbers en technologiefans. In deze blogpost vertellen we je alles wat je moet weten over deze attractie en geven we handige tips voor je bezoek.
 
8 augustus 2023
Het kasteel van Doornroosje is het eerste dat je opvalt als je Disneyland Parijs binnenloopt. In dit artikel duiken we in de geschiedenis en betekenis van dit iconische symbool van de sprookjeswereld die Walt Disney heeft gecreëerd.
 
24 juli 2023
Disneyland Parijs is meer dan alleen een pretpark, het is een magische plek waar bezoekers van alle leeftijden kunnen genieten van de wonderlijke wereld van Disney. Maar wie zijn de mensen die verantwoordelijk zijn voor het creëren van deze unieke wereld? In deze blogpost gaan we dieper in op de creatieve teams van Disneyland Parijs en ontdekken we wie er verantwoordelijk is voor het ontwerp van de attracties, shows en themagebieden die we allemaal zo goed kennen.
 
19 juli 2023
Wil je in de feeststemming komen en genieten van betoverende sferen, fantastische attracties en spectaculaire shows? Dan is Disneyland Parijs de perfecte bestemming voor seizoensevenementen en feestdagen. In deze blogpost ontdek je wat je kunt verwachten tijdens Halloween, Kerstmis, Nieuwjaar, de lente, de zomer en zelfs het oogstfeest.